9 Temmuz 2013 Salı

DÜNYA DEVİ GOOGLE'IN YAPTIĞI ENTERASAN YATIRIMLAR

1-GOOGLE RÜZGAR GÜLLERİ 




Google enerji ve teknoloji işlerine yatırım yapmayı seviyor ancak 40 milyon dolarlık yatırımın google'ın yaptığı işle ne alakası var onu anlamak biraz zor gibi gözüküyor.Bir bildiği vardır heralde diyoruz.





2-DAR GELİRLİLER İÇİN KREDİ 




Geçen yıl ağustos ayının sonunda US BANCORP ile 86 milyon dolarlık düşük gelirli vergi kredisi meydana getirdiğini duyurmuştu.






3- ENERJİ NEXTERA




Google, NextEra Energy'den aldığı 114 megawatt gücündeki rüzgar enerjisini spot markette satmaya başladı. Bu güç birkaç veri merkezini besleyecek kapasiteye sahipti.




 
4-GOOGLE ARICI




Google'ın bu yatırımı diğerleri kadar maliyeti olmasada googleın resmi arıcısı google kampüsünde 4 arı kovanına bakıcılık yapıyor.





5-İNSAN GÜCÜYLE ÇALIŞAN DEMİRYOLU 





Bu çılgın demiryolunda, bir tüpün içinde bisiklet sürer gibi gidebiliyorsunuz. Google, taşımacılığın sahibi olan Shweeb'e bir milyon dolarlık bir yatırım yapmıştı.
6-GOOGLE FİBER İNTERNET 



Google, Kansas City'de süper hızlı bir fiber internet ağı kuruyor. Neden mi? Bir Google temsilcisi, ne kadar çok kullanıcı yüksek hızlı internete sahip olursa bunun Google için o kadar iyi olacağını söylemişti. Ancak bunun nedenini tam olarak bilmiyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder