25 Kasım 2013 Pazartesi

En Ucuz İphone 5S nerdemi satılır ?


Merhaba Sevgili İphone Kullanıcıları ve Iphone 5s almayı hedefleyenler işte sizler için araştırma yaptık ve İphone 5S en ucuz nerede satılır bunun yanıtını bulmaya çalıştık.

Pahalıdan ucuza doğru sıraladık.

1-Ürdün : 2.192 TL
2-Türkiye : 2136 TL
3-Romanya : 2034 TL
4-Macaristan : 2018 TL
5-Yunanistan : 2007 TL 
6-Malta : 1979 TL
7-İtalya : 1975 TL
8-Danimarka :1965 TL
9-Litvanya : 1925 TL
10-Finlandiya : 1899 TL
11-İspanya :1899 TL
12-Slovakya : 1847 TL
13-Yeni Zelanda : 1762 TL
14-Güney Kore : 1672 TL
15-Tayvan : 1533 TL
16-Malezya : 1512 TL
17-Kuveyt : 1489 TL
18-BAE : 1458 TL
19-Hong Kong : 1447 TL
20-A.B.D. : 1421 TL


 

20 Kasım 2013 Çarşamba

Yaratıcı İş Fikirleri Bu Garajdan Çıkıyor!


Hürriyet Garage, yenilikçi iş fikri olan genç girişimci adaylarını, 21 Aralık tarihine kadar www.hurriyetgarage.com ‘a yaratıcı başvuruları ile bekliyor!

Hürriyet İK, üniversite öğrencilerinin yenilikçi iş fikirlerine ortak oluyor. En iyi fikrin Hürriyet tarafından destekleneceği Hürriyet Garage yarışmasına katılımlar başladı. Garage’a başvuru için; gençler yaratıcı iş projelerini maksimum 3 dakikalık videolar halinde sunuyor.

Hürriyet'in girişimci üniversiteli gençlere destek amacıyla gerçekleştirdiği yarışma, en iyi fikirlerin daima garajdan çıktığı fikrine dayanıyor. Yarışmada dereceye girenlerin projelerine Hürriyet'i ortak edebilecekleri gibi, Hürriyet bünyesinde çalışma şansları da bulunuyor. Üstelik girişimcilerin, yarışma süresince deneyimli ekiplerin yardımıyla bireysel gelişimlerini de sağlayabilecekleri bir eğitim alabilme şansları da mevcut.

Yarışmaya AÖF hariç tüm lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencileri katılabiliyor. Yarışmaya başvuran ve seçilecek 10 ekibin içinde yer alan girişimciler, İstanbul dışında yapılacak ve toplam 5 gün sürecek Girişim Kampına katılıyor; ilk 2 gün girişimcilere gerekli bilgi ve donanıma ulaşmalarını sağlayacak yoğun bir eğitim, 3. gün değerlendirme komitesi üyeleriyle birebir görüşme imkanı sağlanan bireysel danışmanlık veriliyor. Kampın 4. günü ise ekiplerin kendi mentorlarıyla birlikte iş modeli hazırlanırken, 5. gün Yürütme Kurulu tarafından maksimum 15 dakika sürecek sunumlar gerçekleştiriliyor ve danışmanlık sürecine dahil olacak 3 ekip belirleniyor.

Danışmanlık sürecinde finale kalan ekiplerden iş modelini test etmeleri ve prototip oluşturmaları bekleniyor. Bu aşamaya kadar gelmeyi başaran ekipler, çekirdek sermaye kazanmış oluyorlar. Hürriyet bu süre boyunca genç girişimcilerin açık ofis alanı, ısıtma, soğutma, güvenlik, temizlik, telefon, faks, internet gibi ana ihtiyaçlarını karşılarken; diğer yandan da onlara koçluk desteği sağlıyor. Ekipler, haftada 1 gün Hürriyet Dünyası'na gelerek mentorlarıyla birebir çalışarak projelerini geliştiriyorlar.

Girişimciler, yoğun tempoda geçen 1 ayın sonunda geliştirdikleri iş modeli/prototipini, seçilecek üniversitede hem izleyicilere hem de yürütme kuruluna sunacaklar ve Yürütme Kurulu tarafından projeye ortak olma, Hürriyet Grubu bünyesinde istihdam yaratma, fikrin telif hakkını satın alma seçeneklerini göre ödüllendirilecekler.

Hayatını değiştirmek isteyen girişimciler için 21 Aralık 2013’e dek  www.hurriyetgarage.com üzerinden başvurular devam edecek.


Bir bumads advertorial içeriğidir.

3 Kasım 2013 Pazar

Yağmur Keyfi


Tchibo her hafta yenilenen temaları, modayı kaliteyle bütünleştiren ürünleri ve lezzetli kahveleriyle sevdiğimiz markalardan biri.

Bir Tchibo mağazasına girdiğinizde sizi karşılayan harika bir kahve kokusu duyuyorsunuz. Ürünlere bakmak için sabırsızlansanız bile kahve standının önünden güç bela ayrılıyor ve ürünlere doğru yöneliyorsunuz. Ürünlerin hemen hemen hepsi keyifli renklerde ve tarz ürünler. Üstelik hepsi birbirinden kaliteli ve dayanıklı. Tchibo ürünlerinin kalitesi, alanında uzman kişiler tarafından çok sıkı ve acımasız testlerden geçiyor ve sadece testi geçebilenler satışa sunuluyor.

Gelelim Tchibo’nun bu haftaki temasına; Yağmur Zamanı. Dışarıda deli gibi yağan yağmuru izlemekten vazgeçin ve dışarı çıkın! Kuytulara saklanan kedileri, saklandıkları yerlerden çıkan salyangozları ve çatılarda inci tanesi gibi parlayan yağmur damlalarını izleyin, fotoğraf çekin... Hem de bir damla bile ıslanmadan! Su ve kir geçirmeyen doğayla dost Ecorepel ürünler, su ve kir tutmayan BIONIC FINISH ECO malzemeden kumaşlarla yağmur çamur demeden yağmuru keşfetmeye hazırsınız!

Yağmur Zamanı temasındaki tüm ürünler birbirinden güzel ama dolabınızın olmazsa olmazı olacak ve “Ben bunca zaman bu olmadan nasıl yaşamışım?” diyeceğiniz birkaç ürüne özel olarak yer verelim. Yağmurda bisiklet sürmeniz için harika bir Unisex Panço Yağmurluğu bu temada bulabilir hatta bir de Yağmur Çizmesiyle kombinasyon yaparak yenilmez bir yağmur tutkunu olabilirsiniz. Yağmur şapkası ve her mevsim giyebileceğiniz 3’ü 1 arada montlara da göz atmayı ihmal etmeyin.

Yağmur Zamanı temasında bunlardan başka birçok ürün daha bulunuyor. Daha ayrıntılı incelemek için Tchibo.com.tr’ye tıklayıp, keşfe başlayabilirsiniz. Aynı zamanda 444 28 26 numaralı Telefonla Sipariş Hattı’ndan da alışveriş yapabilirsiniz. Şöyle keyifli bir alışveriş yapıp, sonrasında da kahveyle yorgunluk atmak isteyenleri, çalışanlarının yüzünden gülümseme eksik olmayan Tchibo mağazalarına davet ediyor ve ekliyorum yeni temalardan herkesten önce haberdar olmak için Tchibo Facebook (https://www.facebook.com/tchiboturkiye) sayfasını beğenebilirsiniz. Keyifli alışverişler!
Bir bumads advertorial içeriğidir.